Oh yes – it’s friday again!

floedeboller

Længe ventet fredag. Tid til flødeboller med blåbær og lakrids, – really nice. Ja, vi er kun fire i vores familie, men jeg spiser bare lige hurtigt den femte, inden de andre kommer hjem…

Jeg har fået en pakke med posten idag. Det var ikke en overraskelse, joo – lidt faktisk. Jeg forsøger nemlig altid hurtigt at glemme mine online køb, så ventetiden til pakken kommer ikke er så uendelig, uudholdelig og ganske irriterende lang.

Det lykkeds mig også lidt denne gang.

Det var faktisk et helt anderledes køb, og jeg har overhovedet ikke dårlig samvittighed over det, selvom der ligger 17 andre lignende varer inde i skabet.

Like; not need to, just nice to ….

Men jeg har faktisk rigtig god samvittighed over det her køb.

Derfor får I lige mig i mit nye køb, med morknold på hovedet, solbriller (indenfor, why?), i fredagshumør og med solens skønne stråler i ryggen.

SAVE t-shirt til støtte for Red Barnet, og produceret i samarbejde med Costume og Samsøe & Samsøe (købes her , og i grå her).

save

save-2

Fin t-shirt, blød og behagelig, og stadig kridhvid, – Dear God, help me not ruin it… Jeg er ikke supermum til hvidvask!

Nå, men det er jo fredag, og Jer der har læst med på bloggen, ved godt, at det der med madlavningen om fredagen, altså er total no-go for mig. Jeg orker ikke. Jeg vil holde fri fri fri.

Men igår stod aftensmaden på det her

havregroed

Så det går jo ikke med rugbrød idag. Min dreng flipper, min mand vil se meget alvorligt på mig og min datter vil spørge, om hun godt må tage yoghurt igen … Det går jo ikke.

Pizza? Sushi? Thai?

For dyrt!

Min mor er helt vild god til ‘tøm køleskabet’ til aftensmad, og selvom det egentlig lyder så absolut klamt, så er det faktisk altid et ganske glimrende måltid, der kommer ud af det.

Det prøvede jeg så, – og det var faktisk lækkert. For filan da også – wau!

Hotdog med avokado, fetaost, chilihumus, tomatsalsa og syltede agurker, – sidstnævnte skulle nok i virkeligheden ikke have været på!

hotdog

hotdog2

Stor succes, og så på en fredag. Med vin til.

Ja, altså datteren fik godt nok sin yoghurt igen i aften…

Det var fredagstankerne fra arbejdsbordet i denne uge. Bordet, hvorved jeg lige kunne snuppe den femte flødebolle, inden jeg skulle have den første og eneste (tror de andre) flødebolle sammen min søde familie.

Skål, shhh …

kaffefloedeb

Det er weekend nu. Nyd det.

Yees – stay happy 🙂

 

Flere indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.