Aftensol og Leopard-smart

aftensol

Det er ik’ så tit, jeg er på hundetur om aftenen, – det hører eftermiddagen til hos mig. Igår nåede jeg det bare ikke, og det var ganske umuligt at slippe, så kl. 20 gav jeg efter for de brune hundeøjne, og wau – det var fint. Skoven var ret meget for mørk for mig på det tidspunkt, – ahh flashback til teenageårene, hvor jeg total paranoia agtigt selv cyklede hjem fra badminton om aftenen.

Igår gik jeg derfor med vuffi til vandet istedet.

Smukt.

Og så har jeg iøvrigt fået nye leoparder, – er åbenbart ikke træt af det print endnu… Jeg er jo altid lidt mode-bagud!

leo2

leo3

leo1

Jeg er nu temmelig usikker på, om jeg kan tilvænne mig det brede buksesnit igen (ja, har været der før, er jo > 35 år). Snittet og stoffet er super behageligt, men efter en del år i slim and skinny, så er det altså ret uvanligt med denne flagren om benene. Føles faktisk lettere kikset! Jeg er pludselig i tvivl om, hvorvidt jeg alligevel skal give min søn ret i, at det jo ligner natbukser det her,- selvom jeg jo selvfølgelig cuttede ham totalt af på den udtalelse igår. ‘Det er altså total moderna’, sagde jeg bare!

Men hvad så med at dress’e dem lidt ned, – sådan lidt mere casual, – maybe better? Like Ganni style.

Hmm, can’t really feel it…

leo6

leo4

leo5

Vist bare tilvænning …

Desværre er jeg a little too late again med mine links options.

Både Ganni og Gina Tricot har nemlig allerede denne model udsolgt online (tror jeg nok?), men måske kan modellen googles frem? Ellers må I old school agtigt på strøget og ud i butikkerne.

Ganni’s leoparder kan ses her , er bare lidt dyre. Gina Tricot’s bukser kan ses her , og er jo mega max billige, – altså som i sv.t. en pose fredagssnol… Mine er fra Gina Tricot, og jeg har købt dem the-blogger-way  her . Modellen laves også i andre farver og prints, tjek her , her og her . Det kan jo være, at I er blevet trætte af leopard, – I just love this animal print.

Det var vist bare det for i aften. Slut P. Ha’ det godt – be happy 🙂

 

Flere indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.