Lidt om det betydningsfulde ingenting!

julekager

Julekager og kaffe. Det er da okay. Det er jo nærmest vinter udenfor idag.

De der julekager ik’, de smager så godt. Måske mest for min mand og jeg, – vi ved nemlig, at de er rørt, rullet og formet af vores datters små elsklings bløde hænder. De der hænder ik’… Til Jer med børn, tænk lige på Jeres børns hænder et øjeblik, – ja, for ikke at snakke om fødderne og tæerne, sh… de er søde ik’? Og Gud, – hvor det søde ved fødderne da virkelig bare går væk som voksen. Altså mest hos mændende!

Nå, men tilbage til julekagerne, – bare for at holde mig til det vigtige emne, som jeg meget spontant nu er endt ud i at skrive om! De var faktisk en gave til oldemor, eller det vil sige, – oldemor fik også julekagerne, bare kun de flotte, ‘de grimme, dem beholder vi – ik’ mor’? Og det gjorde vi så – gladeligt.

Til pointen:

Hjemmelavede gaver fra børnene er bare det bedste. Både for børnene og for dem, der får guldgaverne. Det der med, at det er tanken, der tæller, – den ryger jo rent ind der. Der er jo både tanker og flid bag de gaver, ja måske næsten kærlighed …

Det føles sådan.

oldekager

Det var fredag igår. I klinikken, var det en rigtig hals-dag. Røde, hævede, hvid/gul belagte, ømme og totalos ildelugtende-dårlig-smag-i-munden halse. Yes, det er træls at have halsbetændelse. Eller kyssesyge – for den sags skyld. Måske mest træls med kyssesygen, pyh de er syge, de der kyssende teenagere, og accepten af bare at skal gå hjem – tilbage til sengelejet – med Panodil, Ibumetin og håb om, at tiden bare må gå hurtigt, – det er ikke nemt.

En uge mere hos patienterne, så går det løs. Efterårsferie,- jubijuuhuu … Næsten ingen planer, bare slappe af – og så lige ud på alle de der spontan-hygge-aftaler, som altid popper op. I like that kind of holiday.

ferie

Hovedet er tomt nu, hvad handlede det her indlæg egentlig om? Ingenting? Men alligevel noget betydningsfuldt? Ja, det må vist blive overskriften…

Og så får I lige min fotogene udsigt, som jeg iøvrigt forventer at kigge på resten af dagen.

ovn

Jeg nænner ikke at skifte den knap 50 år gamle smedejerns støbte brændeovn ud, men den er nu hverken økonomisk, miljørigtig eller sundhedsfremmende. Lige nu lugter eksempelvis både jeg, hunden, vasketøjet (det rene!), stuemøblerne og alt, hvad der ellers rummes i dette hus præcis som børnehavens bålplads.

Pis.

Måske giver jeg mig allligevel, men det skærer nu lidt i mit retro-hjerte at skal kassere denne for et moderne minimalistisk glasmonster. Hmm, ej – jeg synes jo, at glasfronterne er smukke i andre folks huse, så det går nok også an i vores stue.

Slut for idag, god lørdag 🙂

 

Flere indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.