Søndagstøj – og takkekage i børnehøjde

sorte-sko

Strik fra H&M her . Ruskindsnederdel fra Outfitters Nation (udsolgt), men similar her . Skindjakke fra MDK her . Laksko fra Sofie Schnoor (udsolgt), men similar her  og her .

Så er efteråret accepteret, og de lange sorte er forrest i strømpeskuffen igen. Og dog, skindjakken måtte tilbage på knagen, – too cold today. Heldigvis røg min vinterjakke ud sidste år, – og heldigvis, fordi jeg jo så skal have en ny jakke i år. Skijakken er alt for skiagtig til andet end skiløb. Hundeskovtursjakken (hedder den jakke pludselig nu!) er for beskidt og gammel-grim til andet end skovturene. Ja, så er jeg jo tilbage ved, at sidste års jakke er røget ud, faktisk var den ganske slidt op, believe me or not, så nu må jeg altså på jakkejagt.

Og det er jo en lækker jagt.

Vupti – 1 time med morgenkaffen, så er den nye jakke fundet, bestilt og betalt. Altid lidt for spændende at købe sit outfit online, – men nu skal jeg bare lige glemme mit køb lidt, så er det ekstra skønt, når posten kommer med pakken om nogle dage.

I’ll show You later…

Skål i lørdagsvin og chili-snask,- som for tiden er sovsen til alle madretter herhjemme. Yummi!

chili-vin

Goood Chili Mayo – og Ketchup fra Søstrene Grene

Vi skal på takke-besøg idag. Bare børnene og jeg. Der skete nemlig noget ret vildt herhjemme i formiddags,- altså sådan mest i børnehøjde-ret-vildt.

Det ringede på døren. Uventet. Jeg sad på toillettet. Råbte til min dreng, at han lige måtte åbne for den uventede gæst. Der stod så en 71 årig mand, lettere grov i stemmen, og påstod, at han kendte mor – alias mig. Min dreng genkendte ikke manden. 1 sekund senere, stod drengen derfor med meget åbne øjne – og meget åben dør – hos mig på toilettet (ulembe ved børnefamiliens altid ulåste toiletter!). ‘Mor, der står en gammel mand i stuen, som vist kender dig’ . Jeg fik ret hurtigt toiletdøren smækket i – med benet -, og fik færdiggjort mit toiletbesøg.

Det var sq min gamle chef fra Burgerbaren, hvor jeg jobbede under gymnasietiden, der stod der midt i min stue. Manden var faktisk ganske genkendelig for mig, idet min datter og jeg tidligere på dagen havde snakket med ham ved den lokale købmand. Nu stod han så der midt i min stue – med hænderne på ryggen, og sagde; ‘det kan godt være, at jeg er skør, men værsgo’, og så rakte han mig en kasse (stor kasse, dyr kasse) fyldt med Disneykort – som er produktet af en eller anden samle-dille, min datter er en del af at elske i øjeblikket.

‘What’!

Disneykort-kassen var simpelthen til min datter, som denne rare mand tidligere på dagen havde syntes var sådan en sød pige, og derfor havde han købt denne kasse til hende. Og jeg kunne bare vove på ikke at tage imod den. Bum.

Takkekram, og så var manden ude af døren igen.

‘What’?

Så kom datteren hjem, og hendes dag blev pludselig ret meget bedre end nogensinde før.

‘Det var da helt vildt, det der’, sagde min dreng.

‘Ja’, sagde jeg,- og tænkte what! why?

Nå, men datteren planlagde så en takketingeling, som skulle være en kage, og den skulle laves ASAP, og afleveres til denne virkelig rare gamle mand.

Det gjorde børnene så.

Og det gjorde pludselig den virkelig rare mands dag ret meget bedre end nogensinde før.

kage1 kage2

Det var en god søndag.

Håber også, I har haft en dejlig søndag. Tak fordi, I læser med 🙂

 

Indlægget inkluderer affiliatelinks.

Flere indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.