Lune boller og jakke ligeså

boller

I denne grove, kernede og speltede sundhedsverden, har man jo helt glemt, hvor læksi de der helt, som i fuldstændig helt, hvide lune boller smager. Vupti, så havde jeg da lige slugt 3 boller, faktisk helt uden at registrere det. Tyggede jeg overhovedet i det brød? Det behøvede jeg vel egentlig ikke, det kunne jo faktisk bare klares med tungen.

Børnene får en god morgen i morgen. Blege boller uden ubehagelige overraskelser. Jeg kan vist lige så godt forberede mig på diskussionen om pålægschoko på en hverdagsmorgen eller ej? Det er som om, at det der chokopålæg bare matcher hvedebollen lidt for godt, – og så for et barn, det er jo himmelsk.

Nå – emneskifte.

Så fik jeg fisme lige en ny jakke idag. Lidt lunere end hvedebollerne og næsten lige så blød som samojedhunden. Kom an vintervejr!

jakke

jakke2

Tiger of Sweden imiteret pels (grå udsolgt), men sort og brun kan købes her

Savner du et laaangt kram, så skynd dig at få købt den her jakke, den er alt for blød til korte kram. Husk blot at hænge den på øverste knage, hvis du har børn og hund,- begge væsener drages af den bløde pels. Ja okay, imiteret pels,- i’m not that rich! Min datter følte, hun var svøbt i en bamse i den jakke, og hunden troede straks, at der var kommet dyrebesøg, så det var med logrende hale og parat til leg.

Lidt bøvlet at skal arbejde for det ejerskab, men overall, så føles jakken lige nu som et ganske fint køb.

Skriveblokade! Mobilen og fjerneren stjæler min opmærksomhed i aften. Like a empty headed girl!

Slut P.. Vi ses. Sov godt om lidt 🙂

 

Flere indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.