Mig

Det var i maj 2016. Jeg blev ramt af blogverdenen, – total blog struck. Bloggerne jeg læste med hos var dygtige og inspirerende, og jeg fik en uimodståelig lyst til selv at skrive, så det gjorde jeg – og nu elsker jeg min livsdagbog, mit frirum; BlogStruck.

Jeg er vild med fordybelsen i mine tanker om livet der er, om det livet kan være, og om alt det derimellem.

Jeg hedder Louise. Jeg fyldte 40 år i septemer 2018, – det fatter jeg egentlig ikke! Jeg er gift med Christian, og sammen har vi to verdensbørn, Magnus og Alberte. Udover at blogge her på domænet, så er jeg sygeplejerske i min storesøsters Lægepraksis, og netop det elsker jeg alt for meget.

Jeg reklamerer ikke for min blog, – det duer jeg ikke til, så I må meget gerne følge mig på Bloglovin her , og Instagram her , så bliver I påmindet mine indlæg. Jeg skriver ikke hver dag, heller ikke hver uge, men ofte bare en gang om måneden.

Jeg svarer gerne mails på lht280978@gmail.com, – kommentarfelter er jeg vist ikke så god til.

Tak fordi I læser med. I gør mig meget glad.

Åh ja, jeg skal huske at skrive, at ingen af bloggens billeder eller indlæg må benyttes andetsteds uden mit samtykke. Tak 🙏

Flere indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.