Om mig

om mig 1

Det var i maj 2016. Jeg var ramt af blogverdenen, – total blogstruck. Jeg troede, jeg vidste, hvad jeg ville. Det gjorde jeg ikke. Som med alt andet i livet. Det skide lækre liv. Og præcis det, livet, det skriver jeg om her på bloggen. Dybt, overfladisk og ofte skørt. Men kort om mig:

Louise. I trediverne. Gift med Christian, og sammen har vi to verdensbørn; Magnus og Alberte. Udover at blogge her på domænet, så er jeg sygeplejerske i en Lægepraksis.

Jeg er elendig til at reklamere for mig blog, så for en sikkerheds skyld, så følg mig bare på Bloglovin her , og Instagram her . Smid mig også gerne en mail på lht280978@gmail.com, hvis I også synes, det der med kommentarfelter er mega irriterende.

Og så bare helt vildt mange tak, fordi I læser med 🙂

 

Åh ja, så har jeg jo fået at vide, at jeg skal huske at skrive, at ingen af bloggens billeder eller indlæg må benyttes andetsteds uden mit samtykke.

Bum.

 

Relaterede indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *