Blogger – say what?

Blogging evening

‘Hvad arbejder du så med’? ‘Jeg er sygeplejerske, og så er jeg blogger – eller jeg mener, jeg er freelance-skribent – eller neej, jeg mener, jeg er selvstændig med egen virksomhed’ ???

Det er faktisk temmelig svært for mig at svare kort og koncist på det spørgsmål, hvilket synes mig temmelig paradoksalt, idet det jo nu er en del af min profession. Blogging er jo et forholdsvist nyt medie, og mange kender det ikke så indgående endnu, – og ja, så må jeg jo nok indrømme, at det er ret reality-agtigt, hvilket jeg egentlig ikke synes er en vildt cool genre… Men lige nu, i min spæde opstart, så er det nu altså alt andet end pure reality for mig. Jeg tumler helt vildt meget rundt i alt det tekniske i at opbygge sitet, så de her stilfærdige øjeblikke med kaffekop, stearinlys og storytelling, føles lige nu blot som min pause fra ‘arbejdet som blogger’.

Det her med at mine fortællinger på bloggen bliver et kommunikationsredskab med værdi i egen branding, synes jeg er et ret sjovt fænomen. Det er jo nemlig sådan, at vi husker det talte meget bedre, når vi kan identificere os med det, – og netop dette er vel tanken bag branding through blogging?

Men tilbage til indledningen; jeg tror bare, jeg siger til folk, at jeg er blogger  …

Billedet ovenfor er taget under et 1½ times webinar med en dansk blogger som underviser, og som lige nu bor i Los Angeles. Der deltog, udover jeg, også 10 øvrige danske bloggere. Det var en ret fed måde at deltage i et seminar på, – ikke mindst, fordi jeg kunne undlade mascaraen og beholde tyk-sokkerne, hjemmefutterne og hyggetæppet på. Men naturligvis, måtte jeg også her erklære mig temmelig urutineret i denne nye verden, idet jeg mistede strøm midtvejs i webinaret og således lige missede 5-10 minutter – ja, den her HP’er tager jo en evighed om at starte op igen! Som I kan se på billedet, så foregik den sidste halvdel af mit webinar altså på parketgulvet, så ledningen kunne nå strømstikket. Av …!

poster

God dag derude.

 

Flere indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.