‘Det nye sort’ hos bloggerne

I had a good view today.

Og idag tænker jeg på, at det jo er helt crazy, som alle bloggere går i luften med egen Podcast i øjeblikket. Facebook er lidt out (ik’?). Instagram ruller stadig pænt. Og lige så kører det okay for Snapchat og Youtube kanalerne,- dog nok bedst hos de helt unge? Eller, hvad ved jeg, jeg er jo bare fucking-35+ (ej undskyld, – jeg bander ellers aldrig!).

Men Podcast er total meget det nye sort,- i hvert fald i blogverdenen. Og det er fedt, mega fedt. Jeg er tosset med det lydmedie. Faktisk tænker jeg, det er et ret så voksen-agtigt medie,- noget med lærerige interviews, debatter og historier, – præcis som jeg elsker det fra taleradioen Radio 24syv.

Den der fornemmelse, når jeg sætter mig i bilen og tænder for radioen, og i samme sekund starter den sjoveste eller mest interessante debat i radioen (sig’ Radio 24syv), – dét er lækkert. Men hvor tit sker det lige? Og så på en dag, hvor køreturens længde også matcher udsendelsens varighed. Det sker jo som i én gang om året!

Fremover vil jeg bare lytte til Podcasts. Det er jo stadig ‘live’ taleradio-agtigt, jeg kan bare selv starte udsendelsen – som i Podcasten, når det passer mig. Det koster mig ikke noget, og kræver kun internetadgang, hvis jeg ikke har downloadet Podcasten forinden. Fleksibelt. Lækkert. Og som et kæmpe plus, – så kan jeg selv vælge præcis den Podcast – person og emne, der matcher dagens humør.

Men lydbøger er selvfølgelig også geniale. I forhold til Podcast, er de bare alt for lange, kan være for dyre, og kan for mig (mega tit) blive lidt kedelige undervejs.

Podcasts kan jo gøre både løbeturen, hunde-gåturen, rengøringen, madlavningen, tøjvasken og alt det der andet tidsrøvende noget, både interessant, lærerigt og helt vildt sjovt.

Som at få dobbelt så meget ud af sin gode tid.

Tænker ….

 

Måske er det egentlig det, jeg skal? Starte min egen Podcast – altså bare her på bloggen.

Louises nursing Podcast

Det lyder da ret hyggeligt. Noget med at folk skriver deres sundheds- og/eller sygdomsrelaterede historier og spørgsmål til mig, og så fixer jeg en ugentlig Podcast udfra det? Og alt forholder sig naturligvis totalt anonymt.

Eller – jeg har jo egentlig bunker af den slags historier i hukommelsen, – jeg lytter jo til patienters historier i klinikken hver dag.

Tænker lige lidt mere …..

 

Og vender tilbage på bloggen i morgen igen.

Godnat fra det skønne Bad Hofgastein 🙂

 

Flere indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Kommentar

  • SVAR

    […] jeg virkelig tænker meget på det der Louises nursing Podcast, men er samtidig alt for bange for at træde over grænsen til det nye […]