Uret tikker

Uret tikker.

Jeg har fri. Og jeg skal nå alt for meget idag. Skidemegairriterende på en solbeskinnet fridag.

Men okay, fair nok.

 

Jeg starter med verdens bedste morgenmad. Noget med æg, chili og grøntsager. Og vildt meget kaffe. Først sort. Så latte. Og så forfra igen.

Jeg elsker morgenmad, når jeg har fri. Når jeg skal på arbejde, er morgenmad total overvurderet. Altså ikke kaffen, men maden, den er jeg ret ligeglad med. Så ligeglad, at jeg sjældent spiser den.

Men på fridage æder begivenheden tit flere timer af min tid. Elsker det. Elsker roen.

Frokost derimod er topprioritet, når jeg er på job, men ikkeeksisterende, når jeg har fri. Måske noget med pausen på jobbet?

Aftensmad er…, det ved jeg ik’, bare overvurderet, tror jeg. Fri eller ej.

Om aftenen spiser jeg for at overleve. Fysisk. Socialt. Psykisk. Når jeg er alene hjemme, er blandselvslik perfekt aftensmad. Det koster jo det samme som en pizza. Arggh, det sker for sjældent efterhånden. Det var sq anderledes, da jeg boede alene i Århus – 500 meter fra Sukkerstokken på Strøget. Meega lækkert.

Uret tikker.

 

Jeg er iøvrigt total dårlig til at lave mad. Og til at bage. Pis, det skal jeg idag. Endog til andre end mig selv. Vi skal nemlig til verdens hyggeligste sommerfest på verdens hyggeligste Friskole. Børnene bruger hele deres skoledag idag på at gøre klar til vi kommer. Sejt samarbejde og perfekt fællesskab. Det er noget med boder, sang, mad og musik. Og så kommer vi med kage. Forældrene.

Jeg tror bare lige hurtigt, jeg stiller min halvbrændte halvdejet kage, brunkage selvfølgelig, og går, løber, godt væk fra kagebordet igen. Garanteret står min kage så der, blandt 10 andre perfektsmukke og perfektbagte forældrekager.

Pis. Jeg får den sq nok med hjem igen.

Det er iøvrigt det pinligste ever. Jeg har prøvet det før. Det var i min datters børnehave i Århus. Hele kagen tog vi med hjem igen. SÅ pinligt. Og den smagte nu egentlig helt godt, synes min mand og jeg.

Nå, – uret tikker. Jeg må videre.

 

Hold nu kæft for et indlæg idag! Hvordan fisen overskrifter jeg det? Måske bare ‘Uret tikker’? Ja, bedre bliver det ikke idag. Jeg har jo travlt….

God solbeskinnet torsdaglillefredag 🙂

 

Flere indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Kommentarer

  • SVAR

    Jeg krydser fingre for at I får kagen med hjem, og får lov at voldæde de andres – så har I jo fået dobbeltkage. Score! 😀

    – A

    • SVAR

      Åh ja, perfekt outcome