Om det der BoBedre-hjem, eller det der BoBedre-menneske!

Her sidder jeg. Og det er piv koldt. Men her er ret fint, så jeg sidder her lige lidt endnu.

 

Jeg tænker på mit hjem. Og på andres hjem. Og det gør jeg, fordi jeg hører podden ‘Hver dag mandag’ med Nanna og Jannie. Og jeg siger det bare, – de er dejlige, de piger. De er 21 år. Totalt meget 21 år. Og de snakker om livet fra det skønneste ungdomsperspektiv, jeg kender. Hør’ dem bare lige, ik’ – klik her

Og iøvrigt – hende Nanna der. Hun er min. Selvom hun sådan biologisk set er min søsters datter. Men det tæller jo ikke, det ved alle da.

Pigerne snakker i den her uge bl.a. om ‘BoBedre-hjemmet’. Det kender vi jo. Eller, hvad er det egentlig for noget – hvad er et BoBedre-hjem egentlig?

Tænk lige lidt over det

Er billederne i dit hoved mon overhovedet de samme som i mit hoved? Er BoBedre-hjemmet et hyggeligt sted? Et rart hjem? Et trygt hjem? Er der plads – jeg mener sådan på alle planer plads? Det er vel et flot hjem – eller? Måske et dyrt hjem? Er hjemmet sådan nybygger-agtigt? Eller kan det godt være ældgammelt og med knirkende alt muligt? Alt står vel knivskarpt, jeg mener – i vindueskarmene og sådan? Er det mon rart at smide sig i sofaen i BoBedre-hjemmet? Holy sh… – jeg ville sq nok ik’ smide mig i sofaen (så – enig med dig der Nanna). Men hvad gør børnene på en smuk søndag i det hjem? De ved jo sq da ik’, at de bor i et BoBedre-hjem.

….

Nu kommer jeg til at tænke på menneskerne, der bor i det hjem. Hvordan er de? Er de altid mega nyvasket? Og med rene korte korrekt klippede negle – I ved, det der ‘lige over-klip’? Og nyklippet hår. Lyst hår selvfølgelig (….). De har i hvertfald altid rent tøj på (men hvordan fanden..?). Og sengelinnedet vaskes fast hver uge. Om mandagen.

Okay, nu fryser jeg simpelthen for meget til at blive her på broen. Fuck idyl – og hjem i sofaen. Med sko på.

…..

Nå, 2 dage siden sidst. Jeg må se, om jeg kan samle tankerne op, hvor de stoppede…

 

Egentlig, så er jeg jo voksenagtig ret ligeglad med, om folk bor i et BoBedre-hjem eller i et IKEA-hjem, som vel egentlig også kan være et BoBedre-hjem? Eller, om folk bor i et DIY-hjem, som jo faktisk også kan være BoBedre-agtigt? Eller, om folk bor i et retro DBA-kombi-Lauritz.com-hjem (mit?), – men det kan sq da også være et BoBedre-hjem. WTF!

Okay, got it!

Det er måske slet ikke in- eller exteriøren (bliver lige i tvivl, om det sidste ord overhovedet findes?), der gør et hjem til et BoBedre-hjem? Er det istedet, det der med det knivskarpe, det snorlige og det meget meget rene og nyvaskede –  eller?

….

Ej, nu kommer jeg simpelthen igen til at tænke på BoBedre-hjems-menneskerne. Er det faktisk bare dem, der gør det? Kan man have en BoBedre-hjems-personlighed?

Ah ha ha, cool nok, – eller…., måske bare federe at have en anti-BoBedre-hjems-personlighed?

….

Nå, nu sidder jeg så og tænker mega meget på, om jeg faktisk har et BoBedre-hjem? No no no, jeg vil ikke…

Men endnu værre jo, om jeg har en BoBedre-hjems-personlighed? Fucking no no, jeg vil overhovedet ikke…

CRAP!

 

Please – alle Jer, jeg kender og som kommer her hos mig, – og helt ærligt nu

  • bliv’ nu ved med at gå ind i vores hjem med sko på (så æder hunni dem heller ik’), og
  • brug nu alt, hvad vi har – og lån gerne med hjem,
  • smid Jer i stole, senge og sofaer, og
  • spis og drik alt, hvad I har lyst til, og så
  • hyg’ Jer – for fanden – HYG’, og
  • sæt musik på, dans og ha’ det faaantastisk.

 

PS: Jeg har nok lidt (…) dominante oprydningsgener, men det er jo ikke sådan rigtig psykisk sygdom (?), – så det går jo…

Men jeg er altså ikke et BoBedre-menneske. Sådan nogle, er jeg nemlig slet ikke rigtig trygge ved.

 

Nu går jeg ud og laver isteringer af den sidste flaske rosé. Kører i Kvickly og køber 5 nye flasker som skal med i Løkken-sommerhuset i morgen.

Og så vil jeg liiige tænke lidt mere over ikke at tænke mere over, hvordan mit interirør står….

Go’ fredag, – og hvis jeg siger slik – masser af slik, hvad siger I så?  🙂

 

 

Flere indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.