Jeg er bare en krop!

Det her indlæg kommer ikke til at handle om noget.

Jeg keder mig. På den fede måde. Jeg har været vågen – nok 6 timer nu. Ved det ikke helt. Mistet fornemmelsen for tid. Jeg har siddet og ligget. Mest det sidste. Og begge dele i solen. På terrassen. I sommerhuset. Udover at drikke kaffe og spise rugbrød med ost, så har jeg ikke foretaget mig noget. Overhovedet. Jeg har ikke engang sovet. Præcis dét er jo egentlig vildt nok.

Familien er her også. Et eller andet sted. Måske er de også bare sammen med sig selv. Sammen, hver for sig. Alone together.

Gad vide, hvor længe det varer – frirummet? Det mentalt fede kedelige frirum. Uden forstyrrelse af den der irriterende rastløshed.
Tænker….
Det er nok individuelt. Og mon ikke børnene dør først i den leg? Og så manden. Og så hunden (den skal jo tisse på et eller andet tidspunkt). Og så dør jeg. Som den sidste. Absolut sidste.

 

Jeg er en krop. Det er sq sådan, det føles. Bare en krop. Med sanser. En varm, tung og doven krop. Men på den fede måde. Igen. Hjernebarken holder ferie. Max ferie. Er det ikke bare verdenslivet? Jeg tænker faktisk, det er den vildeste luksusfølelse, man kan forestille sig, – altså udover at have været nogens mor i 12 år nu.

Men faktisk, så elsker jeg at sætte flueben. Eller, det plejer jeg da. Og lige nu, sætter jeg ikke en skid flueben. Og jeg elsker alt muligt ved det. Jeg indrømmer det – herfra og op til stjernerne.

Måske hjalp det faktisk, at jeg ryddede op i mit online liv igår. Det gjorde jeg nemlig. Tænkte, at man sq da ikke behøver at slukke, når man bare kan skrue ned.
Jeg klikkede unfollow ved over halvdelen af mine fb-venner. Altså, vi er jo stadig fb-venner, mit nyhedsfeed får bare lidt ro. Og jeg forlod diverse fb-grupper, – begivenheder og hjemmesider. Og jeg fjernede notifikationer på samtlige medier.

SÅ. Ingen apps med røde cirkler mere. Ingen stress over behovet for mentale flueben. 5 minutters scroll over mit nyhedsfeed, – mod tidligere 27+ minutter. Gange flere dagligt.
Det føles ok. Ret ok.

Måske skal jeg egentlig hoppe med på den der med to mobiler? Det er vist nok en trend. Eller – på vej til at blive det….
Én mobil til kun at ringe og sms’e på, – om dagen. Og en anden mobil (proppet med lækre apps) til at gå online på, – om aftenen.

Det tænker jeg lige lidt mere over. Og så dropper jeg helt sikkert det.

 

Nu vil jeg rejse mig fra den her brændende daybed. Say what? Jo, det vil jeg faktisk. Smøre mig ind i en ny omgang pissekold solcreme. Og ligge mig ned igen. På ryggen nu.

Sq en dejlig sommer, det her 🙂

God ??dag. Jeg aner jo ikke, hvilken ugedag, det er idag….

 

Flere indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.