#mood #hverdag

Last day of vacation. Det er cirka næsten ikke til at holde ud. Og det pisser ned udenfor. #mood

Vi er hjemme fra sommerhuset igen, og jeg SAVNER det. Vesterhavet. Klitterne. Sandet. Træhuset. Det hele.
Og vores eget hus lugter lidt af prut, nu når det ikke er blevet brugt i ugevis. Men den lugt er nu egentlig allerede væk igen…. Og det er faktisk ret rart herhjemme.

Jeg har besluttet mig for, at jeg overhovedet ikke er færdig med at flashe ben og armhuler. I ebrieret tilstand. Så jeg surfer efter festivalsbilletter idag. Brugte, eller jeg mener – semibrugte. Ej, hvad hedder det? Nå, men DBA har egentlig et ret godt udvalg. Sødlingsvennerne er til Smukfest i Skanderborg, så det må være det, jeg går efter.
P.S.: fuck det er dyrt.
Men på den anden side, så glemmer jeg altid at spise, når jeg fester, og jeg går skævt efter 2 øl, så meget mere end billetprisen bliver det jo alligevel ikke til. Og så sover jeg i min bil. Det er okay. Altså for én nat.

Iøvrigt, så kører jeg ret hårdt på med overspringshandling lige nu. Klokken er 17:30. Vi aner intet om aftensmad, og køleskab og alt andet skabshalløj er tomt. Totalt. Og vaskemaskinen er færdig. Og hunni skal tisse. Måske faktisk også pølle. Min mand og jeg konkurrerer. Og han ved ikke, at jeg faktisk godt ved, vi gør det. Jeg ved heller ikke, at han faktisk godt ved, vi gør det.

….

Det handler om, hvem der først (eller bare sidst) rejser sig fra sofaen, og kører hen og køber aftensmad. Så må den anden jo gå med hunni. Og bliver det mig, så må hunni altså lige tisse i haven. Og holde inde med pøllerne.

Jeg er nemlig ferietræt. Sådan ægte ferietræt. Det er den der træthed, der kommer sidst på eftermiddagen, på dage, hvor man har sovet +9 timer flere nætter i streg. En helt vild doven træthed. Irriterende faktisk. Jeg gider den ikke.
Nå, men så er det jo super duper, at jeg skal på klinikken igen i morgen. Klokken 08:00. What – det er jo helt gakkelak at tænke på, hvor tidligt, jeg skal til at stå op igen. #hverdag
Men heldigvis, så har jeg verdenskollegerne OG de sødeste patienter i verden.

Godnat du våde smukke søndag 🙂

 

Flere indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.