Mandagsro

Det er mandag. Igen. Det er jo helt vildt, som tiden flyver. Åh Gud, hvor kliché agtigt at sige det sådan, men jo ikke desto mindre, så føles det sådan. Nogle dage dog mere end andre dage, og faktisk lige nu, idag, til morgen, formår jeg, eller rettere, formår YouSee, at ændre følelsen – for en stund. De har nemlig slukket for mit internet.

Hvor mega irriterende er det ik’ lige? Og sådan gik de første 5 minutter. Ajj, jeg er jo helt vildt rastløs. Tænkte jeg de næste 5 minutter. Og så tog jeg mig sammen. 10 minutter tog det altså for mig at nå dertil. Egentlig spild af tid. Men det er okay.
Jeg mærkede efter, accepterede, og pludselig føltes det jo ganske dejligt, roligt og sådan virkeligt agtigt.

Tak YouSee.

Jeg har fri idag. Klinikken er lukket. Cheflægen er i Egypten. Det er rigtig godt for ham og hans familie.
Jeg er alene hjemme, eller hunden er her også. Den sover, tungt, et eller andet sted. Måske på et børneværelse? Oh no, forhåbentlig ikke i sengen… Den skifter pels i øjeblikket. Damn it.

Skibsuret på væggen tikker. Højt og langsomt. Tik tak. Tik tak. Kaffen er varm, brændende. Jeg har spist rester til morgen. Havrestykker fra igår. Lagkagehusets. De var bedst igår.

Tiden står stille nu. I hvertfald næsten.
Sikke en rar følelse. Og jeg føler ikke engang, jeg går glip af noget.

Tik tak. Tik tak.

Hold nu op, hvor vejret er smukt idag. Koldt. Faktisk frostgrader. Jeg er hoppet i løbetøjet. Det varmeste, jeg har. Og jeg er bagud på podcasts. Det er det bedste, der findes. Altså at være bagud på podcasts. Det betyder nemlig, at jeg har nyt øreguf til en helt masse løbe- og gåture. Og det elsker jeg. Faktisk ja.

Takket være YouSee, så har jeg nu haft den dejligste mandag morgen. Mindful og offline. Hvilket nok egentlig er to sider af samme mønt…

Tak for nu, og nyd’ mandagen. Stop op for en stund. Find dig 10-15 minutter. Måske nu? Eller bare senere. Men husk det. Sæt’ dig så i lænestolen, med kaffen. Kig’ ud i naturen – eller bare i luften. Lyt, slap af, mærk’ efter – og lad blot tiden gå.

Tiden flyver faktisk ikke bare altid fra dig.

 

Og nu håber jeg fisme, at YouSee er færdige, så jeg kan aktivere ‘Udgiv’ ikonet.

Jeg skal jo ligesom videre  🙂

 

Flere indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.