Happy holy christmas time!

Det går ikke rigtig godt herinde for tiden. Jeg får ikke skrevet det, jeg gerne vil. Jeg savner det. Virkelig.

Jeg mangler den ro, det giver mig at skrive. Stilheden. Stearinlyset. Kaffen.

Men alt muligt andet æder min tid. Alt muligt andet! Men det er vigtigt. Jeg elsker jo min familie, mine venner, mit hjem, mit arbejde som sygeplejerske, mit løb, gåturene, træningen, julen – og alt det andet vigtige.

Det er okay. Jeg skal jo ikke nogle steder hen med bloggen. Den er min fritid, min frihed, og nok ikke så meget andet. Eller jo – den er vigtig. For mig.

Så, selvom jeg nogle gange tror det, så lukker jeg altså ikke bloggen ned. Endnu. Måske om et halvt år, et år – eller om ti år, det ved jeg virkelig ikke.

 

Udover bloggen, så er der noget andet, der heller ikke går så godt i øjeblikket. Det er julefrokosterne. Eller det vil sige, julefrokosterne er jo ret hyggelige, men bivirkningerne, de har da aldrig været grimmere. Det tager mig jo dage at komme til mig selv igen. Åh Gud, din gamle banan, siger jeg bare.

Men seriøst, godt jeg er gift – og total sat på den der måde, du ved (…). Jeg tænker på alle de der julefrokost-knald. Altså – de andres! Pyh ha, jeg bliver helt forpustet. Det er jo total uden beskyttelse, og med død pandelap, – som i ‘same same – but different’?

Men hold nu kæft, hvor vi holder laboratorierne igang med vores podepinde i den her måned.

Happy holy christmas time 🙂

 

Flere indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.