Min livsbobbel

Jeg har sat mig selv til opladning idag. Ganske introvert! Det er nemlig nok sådan jeg er. Introvert. Jeg lader bedst op i eget stik. Eller, jeg elsker jo alle mennesker i min verden, men jeg har bare brug for pauser. Menneske-pauser.

Mit sensitive sind er alt for åbent, og det sluger mine mennesker med alt, hvad de har. Men jeg elsker jo mit sind for, at det er sådan. Jeg oplever så meget, og jeg får så meget igen. Det er min livsværdi. Men jeg har brug for pauser, ellers forsvinder værdien. Min hjerne opdager ikke, hvad min verdens mennesker giver mig, hvis jeg ikke holder pauser.

Måske ved I det slet ikke – Jer omkring mig? Måske mærker I slet ikke, at jeg spiser lidt af Jer, hver gang, vi ses? Det gør ikke noget, I forbliver hele. I bygger jo Jer selv op – helt af Jer selv, og hele tiden. Det er nemlig det, I kan – Jer, jeg lever lidt af.

Nogle gange, måske lidt ofte, eller bare indimellem, – nej, jeg tror egentlig tit, så må jeg desværre vælge nogle af mine mennesker fra. Eller jeg vælger nok i virkeligheden nogle mennesker til? Lige så rodet, som det lyder, lige så rodet, er den prioritering vist. Nogle gange, er mine valg nemlig ganske meningsløse. Sådan virkelig dumme, – forkerte faktisk. Det fortryder jeg. Jeg ædes lidt op af min introverte skæbne der.

Jeg tør ikke fortælle det. Tør ikke sige, at jeg har fortrudt. Eller, at jeg simpelthen ikke har mere plads. Andre mennesker, eller mine mennesker og nye mennesker, og mig selv, ja sgu – mig selv, fylder det hele. Åh Gud! Min livsbobbel er fyldt, eller der er jo lufthullerne – pauserne, men uden dem, så mister mit liv jo sin værdi.

Heldigvis, så har mine forældre givet mig et positivt livssyn. Derfor tror jeg ikke, at mine valg hverken er dumme eller forkerte. Måske er de faktisk fuldstændig rigtige?

De mennesker, jeg har i min verden, de er de rigtige. Både dem, jeg ser hver dag, dem jeg kun ser én gang om ugen, og præcis også dem, jeg kun ser én gang om året. Allesammen er i min bobbel et eller andet sted.

Så tak. Bare tak.

Og igen idag, gjorde min pause mig godt.
Kære mennesker, kom’ bare an, jeg er så klar til Jer igen nu.

 

Flere indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.