April – du bliver cool!

Kom’ nu bare forår.
Jeg føler, jeg har frosset i flere år nu. Selv, når jeg er indenfor, er jeg ved at blive kvalt i uld, der kradser og tørklæder, der strammer. Det er nok fordi, det er gammelt, vores hus. Vi har kolde gulve og gamle radiatorer, og pejsen orker vi sjældent at hente brænde til. Det er jo så skide koldt i garagen, hvor brændet er stablet – og iøvrigt helt sikkert huser flere millioner af edderkopper.

Selvom jeg savner det der forår, så er den hvide natur med den knirkende sne under støvlerne jo ganske uimodståelig. Særligt, er vores hvide bamse-samojed helt oppe at køre over det her vejr. Det er herligt.

Trods kulden, er jeg blevet løbetosset. Det er typisk, når jeg har et halvmarathon forestående. Det har jeg nemlig. Igen. Til april. Faktisk om en måned. I Berlin. Med min mand – og et par andre dejlige venner. Måske dør jeg? Måske ikke? Måske, bliver det faktisk mega fuldstændig fantastisk fedt at løbe der blandt tysk trommemusik, heppekor og total glade ansigter? Jeg er klar. Jeg glæder mig.

Senere, når april er godt igang, og mit løb hænger mig langt ud af halsen, for det gør det nemlig altid efter et halvmarathon, så skal jeg til koncert. Faktisk en ret særlig én af slagsen. Og garanteret, vil jeg både tude og alt muligt! Det er min dreng. Min lille store 12 årige dreng, som skal på scenen igen. Og denne gang på den store scene. Alene igen – med sin sang og sin guitar. Jeg dør. Faktisk bare ved tanken.

Og lidt senere, når april er ved at slutte, så skal jeg til bryllup. Eller, det skal vi. Min mand og jeg. Det er i København. Med rullende kaffe- og champagne-piaggio ape. Og senere, i loungen på VEGA. Med Turboweekend. Fucking JA! Og bruden er ikke hvid. Det er jo for lækkert. H O L D  N U  K Æ F T, det bliver fedt.
Jeg må have ny kjole. Og sko. Og frisure. Og læbestift. Og parfume. Og vi skal sove på hotel. Scandic. I Vesterbrogade. Give me a break – det bliver nice.

Nå, og så skal jeg selvfølgelig også arbejde og alt muligt andet hverdagsfis i april.

Og nu bliver jeg nødt til at gå i seng. Jeg vil så gerne have en masse timers søvn i nat. Hver nat. Eller bare nogle stykker. En gang imellem.

 

Godnat du helt almindelige tirsdag.

 

Flere indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.