Når alt ikke er nok!

Århus for fanden!
Tak for igår.

Det var koldt, men solen skinnede så fint. Menneskerne jeg var sammen med, og dem jeg mødte, var smukke. På alle mulige måder. Det var forårsagtigt. Det var designmesse og streetfood. Det var virkelig dejligt.

Jeg følte mig hjemme, og godt tilpas. Nok egentlig bedre tilpas, end da jeg selv boede i den by. Dengang var byen jo bare min hverdag, og det var dengang, jeg savnede min familie. Savnede at have familien tæt på.
Det skal jeg huske, når jeg er der igen.
Men Århus for fanden!

Herhjemme nyder jeg at elske skoven og fjorden. Hver dag. Og det der med familien – mine søskende, min mor og far, det er jo slet ikke hver dag. Men tanken om dem ‘der – lige rundt om hjørnet’, det er hver dag. Eller mest bare hele tiden. Det giver mig ro.

Jeg troede, jeg tror (?), at det er alt, hvad mit liv behøver. Men … åh – egentlig hader jeg det ‘men’, men det er der, og det efterfølges af et ‘jeg savner’.

Jeg savner et byliv. Pulsen. Den mennesketætte forskellighed. Kulturen og kreativiteten. Det nye. Det er så sjovt og inspirerende, måske næsten livsbekræftende, at være en del af det, der kommer – mens det er på vej. At være med til at prøve af. Moden. Maden. Musikken. Sproget. Relationerne. Alt det der.
Jeg kan ikke rigtig mærke det herfra, hvor jeg bor nu. Det er som om, at jeg har alt, men at det alligevel ikke er nok. Men ingen kan vel få nok?

Århus er jo faktisk bare en lille bitte storby. Sådan virkelig ikke ret storby-agtig, – men den er alligevel noget særligt. For mig. Det er noget med minder fra en tid. Og måske noget med billeder af en fremtid? Hvem ved?

Århus for fanden.
Tak for igår.

 

Flere indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.