Endelig!

Jeg er nede i gear. Endelig. Mit hoved har været fyldt med alt for meget – alt for længe. Nu mærker jeg ro. Endelig. 

Jeg nyder solen og lytter til jazz musik fra morgen til aften. Det er instrumentalt. Det er afslappende. Måske er det egentlig det, der gør det? Musikterapi. 

Jeg kan se, at ukrudtet i haven også får ro – ro til at sprede sine frø. Ligeså gør rengøringen og vasketøjet indendøre. Oprydningen derimod overkommer jeg på vanlig OCD-manér. Åndssvag prioritering. 

Endelig kommer jeg i skoven og til vandet igen. Det er jo lige om hjørnet, hvor jeg bor. Hvordan kunne jeg glemme det? Jeg går og går – og løber og løber. Naturen er mig dragende i det her vejr. Jeg kommer ikke nærmere en feriestemning her lige midt i hverdagen.

Min 10 årige datter og jeg er ét menneske i øjeblikket. Hun er kommet galt afsted med sin arm i en grad, at den bærer på gips fra skulder til hånd. Det har gjort hende til verdens dejligste lille-pige igen. Jeg må hjælpe hende med mad, tøj, toilet, lejring og så alt muligt videre. Indledningsvist sov vi også sammen, først på sygehuset og så herhjemme. Jeg har tabt en svømmehal af rørte tårer over, hvor sød hun er at hjælpe. Hun er så taknemmelig, og selv her på 3. uge efter uheldet, siger hun stadig dagligt; tak mor fordi du hjælper mig så meget.

Jeg dør.

Vi har været ude næsten hver dag – min datter og jeg, så jeg har brugt min månedsløn på italliensk is og kaffe to-go. Det er lige meget. Det er noget helt særligt lige nu. Det er sommer. Det er kærlighed. 

Mine drenge er her også. I hvertfald engang imellem. De elsker deres lille-pige ligeså højt som jeg, men de ved jo, at jeg er mor – og ikke kan slippe båndet – ikke engang løsne det, så det gør de, og det er helt okay. Faktisk bedst.  De har deres alt muligt – deres arbejde, skole, Fortnite, kammerater, MC, fodbold, guitar og rock musik. Og det er jo også noget værd.

Nu vil jeg skifte jazz album og nyde mit lave gear helt op til himlen.

God sommerdag. 

 

Flere indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.