Tak – bare tak

Den der havefest. Den der ene gang om året. Jeg glæder mig alt, hvad jeg kan til den fest hvert år. Der er festival ved vandet og i skoven tæt på, og vi ender da også dernede hen på aftenen, men det har nærmest ingenting med havefesten at gøre. Hvis vi selv skal sige det!

Vores have rummer denne ene gang om året verdens dejligste mennesker, alt muligt sprut, alt for mange dåseøl, champagne, rosé, Aperol spritz, alt for lidt juice og sodavand, og ikke mindst – den altid smukke drink bowle. Nå ja – på bordet pynter da også lidt mad, chips og postevand, men det bruger vi vist ikke rigtig til noget.

Det der med pynt er jeg nu faktisk ret forelsket i. Søstrene Grene hjalp mig i år, så dug, servietter, glastype et og to, balloner og vimpler var i alle mulige farver og matchede den ret så orange drink bowle ganske perfekt. Billigt og fino. Og billeder eller stories nåede jeg intet af den dag, så drinkbilledet ovenfor er en gammel gemmer. Sorry. 

Her bagefter det hele er jeg altid så taknemmelig – faktisk helt berørt over, at vi har så dejlige mennesker omkring os. Det der med at invitere og gøre sig umage er jo ingen sag – og sgu da den vildeste fornøjelse, når de som kommer er festlige, udadvendte og deltager med alt, hvad de har. Jeg kan tude af kærlighed til Jer, som var med – sådan ægte med. For ikke at nævne den empati og det fantastiske storsind, I viste os i forhold til vores søn, som I gik med os i skoven og hørte spille sit eget skrøbelige nummer for første gang i sit lille liv. 

I er verdens bedste. Tak – bare tak. 

 

Flere indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.