Sådan er jeg – åbenbart !

Jeg har læst noget inspirerende. Det fik mig til at tænke på mig selv. 

Jeg er to personer. Åbenbart! 

Mørk og lys. Og jeg aner stadigvæk ikke, hvordan jeg undgår at lade det mørke skygge over det lyse, når det er virkelig upassende at være mørk. Men jeg ved (nu), hvordan jeg opdager, når jeg er lys. Det er rart. Heldigvis ved jeg også (nu), at når mørket skygger, så er det bare for en tid. Lige pludselig er jeg lys igen.  For en tid ….

Jeg er kortluntet, men tålmodig. Nogle gange er jeg trist, men virkelig glad. Jeg føler mig lykkelig, og samtidig ulykkelig. Jeg savner, men glemmer hvad – hvem? Jeg er forelsket, men elsker også.

Jeg er helt forvirret, men ser alting fuldstændig klart. Jeg er ganske tilfreds, men utilfreds. Jeg mister overblik, men er virkelig struktureret. Jeg vil gerne anerkendes og skille mig ud, men hader at være centrum.

Jeg er social, men elsker min alenetid helt op til månen. Jeg er mild, men raser som lyn og torden. Jeg alt for følsom, men kold. Jeg er usikker, men ganske selvsikker. Jeg er tydelig introvert, men meget udadvendt.

Jeg elsker roen og naturen, men er indemenneske – og drømmer om en stor fed lejlighed i storbyen. 

Jeg er to personer. Åbenbart!

 

Flere indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.