Listen og drømmene

Jeg ligger på et blomstret vattæppe i klitterne. Vinden blæser en let brise, og vesterhavet bruser bag klitten. Solens stråler varmer min ryg, – og tydeligt lidt ekstra der midt på, hvor mine hænder med solcremen ikke kunne nå. Jeg har ikke mere kaffe, og mit hår lugter af popcorn – og lidt af pandekager. 

Det. Er. Ferie. 

 

Min mand løber på stranden. Han er nok væk en times tid endnu. 

Min datter tegner efter skitser på Pinterest – måske tegning nr. 27 idag. Og skriver lister, hun er ualmindelig glad for lister. Det er jeg også. Det er nok en pigeting. En kvindeting.

Min dreng ligger med sin mobil på liggestolen under parasollen, ser  youtube. Han er 13 år – helt vildt meget 13 år nu (…). 

Vores bamsehund sover igen – og stadigvæk. Den sover 20 ud af døgnets 24 timer, og er lige ved at falde i søvn resten af tiden. Dog undtaget vores gåture, hvor den trækker på ægte sibirisk-samojed-vis bare af ren og skær hundeglæde. 

Det der med at skrive lister, eller tænke i lister, det kan noget. For mig i hvertfald. Lister over ønsker, tanker, ærinder og drømme. Det er på en måde første step til at det vil ske, det der noget! Måske er det bare håbet, men det er som om, at nogen – noget hjælper til at det på listen lykkes, – nærmest Gud eller universet agtigt. Lidt crazy feeling måske? 

Men listerne skaber en vej. Et mål om man vil. Faktisk motivationer. Et drive. På mit arbejde er mine lister aldeles nødvendige for at få ting til at ske. Herhjemme er de mere, ja – hvad er de egentlig? 

Listerne giver mig overblik, kontrol, ro, glæde og drømme. Jeg drømmer hele tiden, stort og småt, om dagen og om natten – og tit helt urealistisk. 

Jeg drømmer om et godt liv. Om kærlighed. Om glade børn. Et dejligt arbejde. Et sjovt liv. Jeg vil grine helt vildt meget, grines af og grines med. Jeg vil gerne leve sådan lidt skørt. Kunstnerisk. Gerne lidt skævt. But how?

Jeg drømmer om ro indeni – nærmest mest af alt. Om balance. Om en sund, stærk og smidig krop, som kan alt det, jeg gerne vil. 

Jeg drømmer om at gøre mine patienter raske og tilfredse. Allesammen. Hver dag. Om aldrig at fejle. Om at blive anerkendt. For den jeg er – det jeg kan. Om at blive klog og regne noget svært ud. Gøre fornuftige tanker og stille gode spørgsmål. Om at drage omsorg. For mine patienter. Min familie. Venner. For alle. Og for mig selv. 

Jeg drømmer om at finde tid og ro til at skrive på bloggen. Helst hver uge. Det her er jo min liste, mine tanker og drømme.

Det vidste I nok godt. Nu ved jeg det også – sådan rigtigt, sådan sort på hvidt.

 

Flere indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.