Mest bare på grund af livet

Idag er en god dag. Mest bare på grund af livet. 

Det er en god sætning, eller to sætninger. Det er lidt som om, at pointen siver bedst ind, når sætningen deles i to.

Jeg kunne godt bare slutte mit indlæg her, jeg har jo sagt det vigtigste. Det gør jeg ikke, fordi jeg har behov for at sige, at livet engang imellem bare er noget hø. Virkelig. HØ.

Det er trods mit mantra på Instagram er ‘alt er godt’. Men det er jo bare et mindset. Et godt ét faktisk. Og hverken mine forældre eller Gud har jo lovet mig, at alt er godt i det her liv.

Så….

Bedst som jeg tror, at nu kan det kun gå fremad, så styrter det ned med uheldigheder, uretfærdigheder, dumheder og tankemylder om, hvad fanden skal jeg gøre nu? Eller ‘jeg’ i det her tilfælde er faktisk ‘vi’, fordi jeg, min mand og mine børn er så totalt mudret ind i hinanden, at vores følelser følges ad. Det er alt for svært at være glad, hvis én af de andre i mudderet er ked af det. Og omvendt. 

Igår var det vores dreng, der blev ked af det. Først. Alt for ked af det. Så blev jeg ked af det. Så min mand. Og så blev vores datter ked af det. Sikke et mudder. 

Måske mest fordi skruen ikke rigtig ville få ende, – vores dreng blev jo dobbelt op ked af det, da vi andre også blev kede af det. Endnu mere – sikke et mudder. 

Vi nåede ikke at komme op ad mudderet igår, og det er ikke ret godt at sove i mudder. Vi kunne synke dybere ned over natten? Kun drømmefangeren ved, om vi gjorde det… I hvertfald svømmede vi rundt og rundt i samme pøl hele natten. Man kan jo desværre ikke flyde ovenpå mudder, eller kan man?

Vi var faktisk ikke helt så kede af det, da vi vågnede i morges. Omend vi følte os temmelig mudret i hovederne. Nok mest bare mig.

Men idag har været en god dag. Livet går op og ned, faser – I ved, og lige nu føles alt godt.

Mest bare på grund af livet. 

 

Flere indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.